mandag den 21. marts 2011

Scrambled eggs thai style



Denne ret kan spises som tilbehør til en hovedret. Jeg kan også finde på bare at spise den uden andet, da den har rigtig meget smag.

Ingredienser:

ca.300g broccoli i små stykker
1 lille løg i strimler
½ rød peberfrugt
½ rød chili i tynde strimler (uden kerner)
4 æg
2 spsk fiskesauce
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Skær broccoli, løg, peberfrugt og chili i stykker og steg det i olien. Bland æg og fiskesauce i en skål og hæld over grøntsagerne når løgene er gyldne. Rør det hele sammen og server når æggemassen er stivnet. Server gerne med chilisauce til.
På billedet har jeg tilsat kyllingepølser i skiver som jeg har stegt sammen med grøntsagerne.
Med pølserne tilsat, fungerer det som en selvstændig ret, god til brunch. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar