søndag den 31. juli 2011

Hjemmelavet Tomatsuppe med mascarpone


Ingredienser:

Olie til stegning
1 løg
2 porrer
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 kartofler
1 kg modne tomater (eller evt 3 dåser flåede)
140 g koncentreret tomatpuré
1 liter vand
3 bouillon terninger (grøntsags eller okse)
Salt/Peber
125 g mascarpone
1 rød chili uden kerner (kan udelades)
Frisk basilikum og oregano

Fremgangsmåde:

Hak løg, porrer og hvidløg og sauter ved lav varme indtil grøntsagerne er bløde.
Riv gulerødder og kartofler og kom dem i gryden.
Efter ca.5 minutter tilsættes vand og bouillon.
Tilsæt derefter tomatpuré og tomater som er skåret i stykker.
Tilsæt finthakket chili.
Lad suppen simre i ca.20 minutter.
Tilsæt mascarpone lidt ad gangen.
Tag suppen af varmen og blend med en stavblender til den har fået en cremet konsistens.
Smag til med salt, peber, oregano og basilikum.

Serveres med lækkert brød til.

3 kommentarer:

  1. Det ser sååå lækkert ud..!
    Det vil jeg lave i morgen til forret :)
    Svana

    SvarSlet
  2. Hvordan blev suppen?
    Aliyah

    SvarSlet
  3. MashaAllah rigtig god!!
    Knus Svana

    SvarSlet