Hjemmelavet Tomatsuppe med mascarpone
Ingredienser:
Olie til stegning
1 løg
2 porrer
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 kartofler
1 kg modne tomater (eller evt 3 dåser flåede)
140 g koncentreret tomatpuré
1 liter vand
3 bouillon terninger (grøntsags eller okse)
Salt/Peber
125 g mascarpone
1 rød chili uden kerner (kan udelades)
Frisk basilikum og oregano
Fremgangsmåde:
Hak løg, porrer og hvidløg og sauter ved lav varme indtil grøntsagerne er bløde.
Riv gulerødder og kartofler og kom dem i gryden.
Efter ca.5 minutter tilsættes vand og bouillon.
Tilsæt derefter tomatpuré og tomater som er skåret i stykker.
Tilsæt finthakket chili.
Lad suppen simre i ca.20 minutter.
Tilsæt mascarpone lidt ad gangen.
Tag suppen af varmen og blend med en stavblender til den har fået en cremet konsistens.
Smag til med salt, peber, oregano og basilikum.
Serveres med lækkert brød til.
Det ser sååå lækkert ud..!
SvarSletDet vil jeg lave i morgen til forret :)
Svana
Hvordan blev suppen?
SvarSletAliyah
MashaAllah rigtig god!!
SvarSletKnus Svana