lørdag den 20. februar 2016

Hvidløgsbrød med ost


Jeg kan ikke præcist huske hvor jeg er faldet over opskriften til disse lækre hvidløgsbrød men gætter på at det er fra Pinterest. De er nemme at lave og smager vildt godt. 

Ingredienser:

Bredbladet persille (til foodprocessoren er  fyldt op)
1 ciabattabrød (andre kan også bruges)
1 dl olivenolie
2 store fed hvidløg
200g revet ost
Salt

Fremgangsmåde:

Blend persille, hvidløg, olie og salt til en ensartet masse. 
Skær brødet over i to på langs og smør persille massen på hver side. Luk brødet sammen igen (som en sandwich) og pak det ind i sølvpapir. Bag brødet i ovnen ved 200 g i 10 minutter. (175 g i varmluft). 

Tag brødet ud og læg det på en bageplade med bagepapir. Når man skiller brødet ad, skal man lige fordele persillen ligeligt mellem de to brøddele. 
Kom den revede ost på toppen af hvert brød og bag dem til de har en gyldenbrun farve. 
Skær dem i mindre stykker og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar