Thai Fiskefrikadeller med Koriander Chutney
Jeg har på det sidste haft en enorm lyst til thaimad og derfor skulle disse små delikate fiskefrikadeller prøves. De har masser af smag i sig selv men den hjemmelavede koriander chutney er prikken over i'et. Hvis man har børn kan man nemt udelade at komme chili i.
Ingredienser:
500 benfrit lyst fiskekød uden skind
4 forårsløg
2 æg
3 spsk mel
2 fed hvidløg
1 stor dusk koriander
1 spsk fiskesauce
1 frisk hakket rød chili
saft fra en lille citron eller lime
1 tsk skal fra citron eller lime
100 g kogte ris (jasmin eller basmati, gerne fra dagen før)
Olie til stegning
Koriander Chutney
Fremgangsmåde:
Kør alle ingredienser gennem en foodprocessor til du har en lind fars.
Kom godt med olie på panden og form små frikadeller og lad dem stege i ca 2 minutter på hver side.
Lad dem fedtafdryppe på noget køkkenrulle.
Kommentarer
Send en kommentar