Spidskålssalat
Ingredienser:
Til 1 person.
200 g spidskål
15 g hakket koriander
½ citron
15 g rødløg
1 æg
1 tsk havsalt
Fremgangsmåde:
Kog ægget i ca 7 minutter, så det bliver "smilende".
Snit spidskål fint, tilsæt salt og overhæld med kogende vand. Lad det trække i ca 1 mitut og hæld derefter vandet fra.
Hak koriander og rødløg fint. Bland det hele med tun og pres citronen over.
Del ægget i to og læg ved salaten.
Indeholder kun 286 kalorier pr portion
Til 1 person.
200 g spidskål
15 g hakket koriander
½ citron
15 g rødløg
1 æg
1 tsk havsalt
Fremgangsmåde:
Kog ægget i ca 7 minutter, så det bliver "smilende".
Snit spidskål fint, tilsæt salt og overhæld med kogende vand. Lad det trække i ca 1 mitut og hæld derefter vandet fra.
Hak koriander og rødløg fint. Bland det hele med tun og pres citronen over.
Del ægget i to og læg ved salaten.
Indeholder kun 286 kalorier pr portion
Kommentarer
Send en kommentar