torsdag den 11. august 2011

Håkonskager med marcipan


Ingredienser:

200 g blødt smør
90 g flormelis
75 g revet marcipan
270 g hvedemel
1 tsk vaniliesukker
3 æg (2 i dejen og et til pensling)
100 g mørkt rørsukker

Fremgangsmåde:

Pisk smør og flormelis luftigt og vend revet marcipan i.
Tilsæt et æg ad gangen.
Sigt mel og vaniliesukker i og saml dejen hurtigt.
Del dejen i fire dele og rul dem til pølser af ca. 2 cm i diameter.
Pak dejrullerne i film og læg på køl natten over.



Tænd ovnen på 175 grader.
Pisk ægget og hæld rørsukker ud på et stykke bagepapir.
Pensel rullerne med æg og rul dem i rørsukkeret.
Skær rullerne ud i 5 mm tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Læg dem ikke for tæt, da de bliver større.
Bag i ca.12 minutter i alm ovn og lidt kortere i varmluftovn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar