onsdag den 11. juli 2012

Hjemmelavet hindbærsaftevand



Der er bare en vis tilfredsstillese i at lave tingene selv. Det smager bare bedre og så er man fri for alle de tilsætningsstoffer der er i det meste af det vi køber.
Denne hindbærsaft smager bare helt fantastisk og frisk. Der er cirka til fire liter koncentreret saft i denne opskrift.

Ingredienser:

2 kg hindbær
1½ liter vand
1 kg sukker
Saft af to citroner


Fremgangsmåde:

Kog hindbærene op med vand til de er kogt ud. (ca.20 minutter)
Brug et rent klæde (stofbleer er gode) eller et saftklæde til at si saften fra.
Vask gryden og hæld den siede saft tilbage i gryden og kog den op med sukker og citronsaft.
Hæld saften på skoldede flasker og luk til med det samme.

3 kommentarer:

  1. Super lækker saft :-)

    SvarSlet
  2. Tak, prøv også at lave den med andre bær eller rabarber, det smager også helt fantastisk :)

    SvarSlet
  3. Tilføjede faktisk saften fra 1stk limefrugt og med super resultat ;)

    God site..

    SvarSlet