onsdag den 25. januar 2012

Hjemmelavet Tomatsalsa



Det er både bedre og billigere at lave sin egen salsa sauce og så er det virkelig nemt.
Brug den til din mexicanske mad eller bare som tilbehør til kødretter.
Du kan eventuelt blende rester og bruge som ketchup.

Ingredienser:

ca.800 g hakkede (flåede) tomater
1 stort fed finthakket hvidløg
4 skiver hakket rød peberfrugt
4 skiver hakket grøn peberfrugt
Hakket jalapenos efter smag
1 finthakket løg
3 spsk eddike
1 spsk sukker
2 tsk salt
Friskkværnet peber
1 tsk cayenne peber
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Svits løg og hvidløg.
Tilsæt resten af ingredienserne og giv det et opkog.
Lad salsaen simre i ca.40 minutter.
Fyld på skoldede glas.
Serveres koldt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar