fredag den 23. november 2012

Chili Con Carne


Chili Con Carne er en nem hverdagsret som kan laves på mange forskellige måder. Her er min udgave. Hvis du ikke lige har mørk chokolade kan du erstatte det med en spsk honning.

Ingredienser:

500g hakket oksekød
150 g majs
1 rød peberfrugt
3 fed hvidløg hakket (ikke presset)
1 tsk spidskommen
ca. 400 g kidneybønner
1 ds hakkede tomater
2 hakkede løg
20 g mørk chokolade
Hakket rød chili efter smag
Salt og peber efter smag
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Varm en dyb pande eller gryde op og rist spidskommen til det dufter. Kom olien på og svits løg, chili og hvidløg. Brun kødet og tilsæt de resterende ingredienser.
Lad retten småsimre i ca en halv time og server med creme fraiche på toppen.
Spises med friskbagt brød og salat til.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar