tirsdag den 27. november 2012

Simregryde med æbler


Jeg har altid været stor fan af kål, både fordi det er sundt og har masser af smag.
Denne opskrift har jeg fra et gratis blad og den er rimelig simpel at lave.

Ingredienser:

600 g kyllingefilet i tern
1 lille hvidlål
2 peberfrugter
2 æbler
1 rød chili
2 stængler citrongræs
1 spsk karry
2 fed hvidløg
3 dl bouillon (grøntsag eller kylling)
1 dåse kokosmælk
2 spsk fiskesauce
1 buket frisk koriander
Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Fjern de yderste blade på kålen, fjern stokken og snit kålen fint. Skær peberfrugterne i aflange stykker og skær æblerne i tynde både.
Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Fjern top, bund og de yderste blade fra citrongræs og bank stænglerne før de hakkes fint.
Varm olien op i en stor gryde og svits karryen og derefter kyllingen. Tilsæt chili, citrongræs, hakket hvidløg, kål og peberfrugter.
Vend det hele godt rundt og lad det stege i ca 5 minutter.
Tilsæt bouillon og lad det simre i ca 10 minutter. Tilsæt æbler og lad det simre yderligere 5 minutter.
Til sidst tilsættes kokosmælk og fiskesauce. Lad det få et opkog og tag retten af varmen før de hakkede koriander blandes i retten.
Server eventuelt med naanbrød eller spis det som det er. :)



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar