onsdag den 21. november 2012

Thai Fiskefrikadeller med Koriander Chutney

 


Jeg har på det sidste haft en enorm lyst til thaimad og derfor skulle disse små delikate fiskefrikadeller prøves. De har masser af smag i sig selv men den hjemmelavede koriander chutney er prikken over i'et. Hvis man har børn kan man nemt udelade at komme chili i.

Ingredienser:

500 benfrit lyst fiskekød uden skind
4 forårsløg
2 æg
3 spsk mel
2 fed hvidløg
1 stor dusk koriander
1 spsk fiskesauce
1 frisk hakket rød chili
saft fra en lille citron eller lime
1 tsk skal fra citron eller lime
100 g kogte ris (jasmin eller basmati, gerne fra dagen før)
Olie til stegning

Koriander Chutney

Fremgangsmåde:

Kør alle ingredienser gennem en foodprocessor til du har en lind fars.
Kom godt med olie på panden og form små frikadeller og lad dem stege i ca 2 minutter på hver side.
Lad dem fedtafdryppe på noget køkkenrulle.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar