fredag den 27. april 2012

Dadelkugler



Jeg elsker simpelthen de her dadelkugler. De smager bare af chokolade og så er der intet rafineret sukker i. Jeg er godt klar over at dadlerne i sig selv er sukkerholdige men det er ikke den tilsatte af slagsen. Man skal dog stadig passe på ikke at spise for mange som jeg har en tendens til.
Man kan også lade være med at rulle dem i noget men de ser lidt mere indbydende ud når de er svøbt i kokos. :)

Ingredienser:

200 g usaltede cashewnødder
350 g dadler (vægt uden sten)
3-4 spsk kakaopulver (den bitre usødede)
1-2 spsk saft fra en appelsin

Fremgangsmåde:

Han nødderne i din foodproccesor og tilsæt derefter kakao, dadle og saft.
Blend det hele sammen og hæld massen i en skål og form små kugler som derefter rulles i kokos.
Du skal helst ikke bruge de friske dadler, da det er svært for en foodproccesor at blende det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar