søndag den 29. april 2012

Millionbøf med kartoffelmos


Jeg har en forkærlighed for dansk mad selvom mange synes det er kedeligt.
Millionbøf er noget af det nemmeste at lave men smager helt fantastisk.
Det er ikke det sundeste men det behøver det jo heller ikke altid at være. ;)

Ingredienser:

500 g hakket oksekød
3 løg
½ liter fløde
salt/peber
Kulør

Kartofler
1-2 dl mælk
Smør

Fremgangsmåde:

Brun de hakkede løg i lidt olie og tilsæt det hakkede kød og salt og peber.
Når kødet er stegt tilsættes fløde og kulør.
Kartofler koges uden salt og moses.
Smør og mælk varmes op i en gryde uden at koge og tilsættes mosen.
Smag til med salt.
Du bestemmer selv hvor meget smør, det er en smagssag.
Jeg er selv glad for smør og kommer masser i. :)
Her blev det severet med hjemmelavet agurkesalat men smager også godt med rødbeder til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar