søndag den 16. januar 2011

Kartoffelsuppe med kylling

Ingredienser:


350 g kartofler
1 liter hønsebouillon
1 løg
1 broccoli hoved
2 dl piskefløde
800 g kyllingelår
1 potte hakket persille
salt og peber
2-3 spsk olivenolie


Fremgangsmåde:


Kog kyllingelårene møre i ca.20 minutter. Pil kødet fra og mariner det med olie, salt og peber.
Lad det trække i ca.10 minutter


Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Hak løget groft. Kom begge dele i en gryde med hønsebouillon og bring det i kog. Lad det småkoge under låg i ca. 15 minutter. Skær broccoli hovedet i stykker og kog det sammen med kartoflerne og løget i ca.10 minutter.
Blend suppen og kom den tilbage i gryden. Tilsæt fløde og varm op igen. Bland persille og kylling i og smag til med salt og peber.


Tilbehør: Brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar